Om Cafe Retro

 

Cafe Retro er en nonprofit café. Det betyder, at overskuddet fra din kaffe går til humanitære projekter i tredjeverdenslande i stedet for til vores egen lomme. Projekterne står vi selv for, og det betyder at der er et minimum af administration og at vi har en tæt kontakt til de mennesker vi støtter. Du kan læse mere om, hvem det er under "Støtteprojekter".

 

Anna, Eventteam

Din bartender arbejder frivilligt. Det betyder, at han er på arbejde fordi han har lyst, og det betyder, at hvis du giver ham et smil, så får du helt sikkert et igen!


Cafe Retro er en kreativ café. Det betyder, at vi udover at servere kaffe, nachos og øl også afholder koncerter tre gange om ugen, udstiller kunst på vores vægge og løbende inviterer dig til temaaftener, strikkeklub, salsaundervisning, musikquiz og meget andet. Musikerne spiller gratis, og dem der hyrer musikerne arbejder også gratis. Ligesom dem der arrangerer temaaftener, underviser i dans, vasker caféens gulv, bygger en ny bar, læser digte op, redigerer hjemmesiden og alt muligt andet.

 

Cafe Retro er en del af Foreningen Retro. Foreningen ejer også Cafe Retros søstercafé Retro Nørrebro, som åbnede i 2010.