Om os

cozy cafe Cafe Retro

Cafe Retro var en non-profit cafe med beliggenhed lige i hjertet af København, blev grundlagt i 2004, og lukkede ned i Maj 2017.

 

Det var et unikt indrettet i en gammel charmerende bygning med store komfortable sofaer, pejs og retrotapet. Alt dette var med til at tilbyde en afslappet og hjemlig atmosfære.

Derudover er vi en speciel cafe af tre andre grunde:
For det første er cafeen og alt omkring den drevet udelukkende af vores søde frivillige. De betjener jer i baren, arrangerer koncerter og andre events, planlægger månedlige kunstudstillinger og sikrer, at alle disse aktiviteter, når jeres opmærksomhed.
For det andet er vores cafe non-profit. Det betyder at vores overskud ikke ryger i vores egen lomme. Hvad går overskuddet så til? Det er den tredje grund til, at vores cafe er så unik.
Vi donerede hele vores overskud til velgørenhed. I næsten 13 år  støtte vi løbende visse projekter i blandt andet Afrika ved at donere vores årlige overskud. Hvis du vil vide mere omkring det, så tjek menupunktet ”Projekter” her på hjemmesiden.
Cafe Retro var en del af en stor organisation ved navn Foreningen Retro, en velgørenhedsorganisation, som har projekter hvor de hjælper mennesker i den tredje verdens lande i nød. Foreningen Retro ejer også Cafe Retros søstercafe Retro Nørrebro, som åbnede i 2010.