Projekter

projects_header

KONO
KONO er et frivilligdrevet, non-profit og Fair Trade-mærket projekt, der samarbejder med kvinder i Sierra Leone. Kvinderne syr produkter, vi sælger dem i Danmark, og hele overskuddet går tilbage til kvinderne i Sierra Leone. Vores mission er at gøre kvinderne selvforsørgende og dermed til rollemodeller i lokalsamfundet.

Hvis du vil vide mere, kan du besøge KONO Business og følge deres facebookside
Se KONO-videoen her
Besøg KONO-butikken

Projekt REACT
REACT er en lille, innovativt velgørenhedsprojekt, der har til formål at stifte og udvikle en central uddannelsesinstitution i Masanga centralt i Sierra Leone. REACT håber at reducere fattigdom og forstærke demokrati i området ved at forbedre niveauet af undervisningen og udvide adgangen til information og dermed give indbyggerne i Masanga en mere lovende fremtid.
Cafe Retro og Cafe Nørrebro støtter dette projekt ved at donere en del af deres overskud.

For mere info besøg Project REACT og følg deres Facebook side

Dreamtown Project
Projekt Dreamtown er en non-profit humanitær uddannelsesprojekt som opererer i Freetown, hovedstaden i Sierra Leone. Formålet med projektet er at give god undervisning og en bedre fremtid for udsatte unge.
Projekt Dreamtown er et partnerskab mellem den danske organisation Forening Retro og den Freetown-baserede organisation Youth Dream Centre Sierra Leone (YDC). Med støtte fra Retro har det være muligt at købe computere, kameraer, cykler og skolemateriale til YDC.

For mere info, besøg Dreamtown Project og følg deres Facebook side